Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson - VÅRENS DETALJER + RABATTKODER
Samarbete med Gaston Luga
 

 

Så härligt att vi har fått en solig påsk, även om den är kall. Jag är såå trött på min vinterjacka, dels för att jag knappt kan stänga den. Inte alls bekvämt. Men igår invigde jag faktiskt mina nya vita sneakers, det hör ju verkligen till våren. Ett par kritvita skor! Dessa med rosa detaljer kunde jag inte motstå, lite trött på mina vanliga med svarta ränder.

 

Dessa rosa hittade jag här på Ellos, Koden: 375715 ger i påsk 25% rabatt!

   

Väskan är en ryggsäck och kommer från Gaston Luga, ett märke som levererar stilsäkra väskor till i både dam- och herrmodeller. Min modell heter Pråper Black som är gjord i canvas med läderremmar. Just nu får man dessutom en korthållare på köpet vid köp av en väska (värde 299 kr).

Jag tänker direkt att den här väskan blir perfekt när man är ute på tur med tre kids och allt man behöver ha med sig, ett komplement till skötväskan. Men såklart, bästa handbagaget när vi reser! Helt klart!

 

Med koden: FINALYAN får ni dessutom 15% rabatt på ert köp (+ korthållaren) så vid köp av samma väska som jag har så får ni sammanlagt ca 480 kr i rabatt!

   

Den här outfiten känns verkligen bra nu med magen.

Det är en gravid-kjol som jag lånat av Emma samt ett linne och en grön kort topp från H&M. Inget som sitter åt eller skär in, så skönt!

Göteborgsmamman

Du är ju bara så vacker!!
Ha en fortsatt fin påsk!
Kram <3

Göteborgsmamman

Du är ju bara så vacker!!
Ha en fortsatt fin påsk!
Kram <3

finalyan

Tack fina du! <3

vimedbarn

Testkommentar

Caroline

Var kan man hitta den gravid-kjolen? Så snygg outfit 😍👌🏻 Kram

finalyan

Tack! Den är från H&M :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress