mytasteswe.com

MAMMAGARDEROBEN
 
 
 
 
 
 
Kläderna börjar sitta åt och garderobens möjlighter krymper i takt med att jag växer.
Jag kikar runt på mammakläder men det kryper i mig när jag ser vilket utbud det finns, allt är så tantigt och inte alls i min smak. Det är liksom ingen stil på kläderna. Efter tv graviditeter så vet jag att man lätt tappa bort sig på vägen i takt med att kroppen förändras. Det är svårt att behålla sin stil.
Men, nu den tredje gången så tänker jag inte shoppa loss prickiga toppar från mamma-avdelningen bara för att magen får plats i dem. Jag tänker hålla mig till en bas med byxor anpassade för magen samt längre linnen, dem finns H&M båda två i alla olika färger. Linnen från mamma-avdelningen funkar också men ofta har dem amningsfunktion och det kan jag vänta med. 
 
När jag har basen så kan man ju kika på öppna koftor på den vanliga avdelningen eller i sin garderob, det är ju oftast så jag gå klädd annars så det känns som jag, även om jag inte kan knäppa alla koftor eller vill. Man vill ju framhäva magen nu när man bär på en bebis. Det tar inte heller emot att köpa en lite dyrare kofta eller blus som går att ha öppen då man kan använda den senare också och är alldeles ferfekt vid amning såklart.
 
Jag ska själv försöka hålla mig till det här, såklart kanske något mammaplagg slinker ner i korgen ibland om jag hittar, men det är inte där jag kommer att kika i första hand, enbart för byxor då det är där det klämmer mest ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress