mytasteswe.com

BÖRJA OM
 
 
 
Vi hade inga planer alls på att skaffa fler barn, vi var nöjda med två och sålde och gav bort allt som hade bebis att göra. Vi har således ingenting kvar, endast lite kläder och leksaker som vi har sparat som minnen. Men alla större och dyrare prylar har som sagt ingenting kvar av,
 
Vi får helt enkelt börja om ;)
 
Det är ju kul, men såklart kostar det en del. Nu har vi lite koll på vad man behöver och inte behöver. Ett måste är ju en vagn såklart, en sovplats, en bilstol och kläder. Så det är väl där vi börjar. Efter RUL (Rutinultraljudet) i vecka 18 så kommer vi nog att börja lite smått med inköpen. Att få boa lite. Det känns fortfarande sjukt konstigt att vi kommer att ha en bebis här hemma i sommar. 
 
En barnvagn är nog det mest kostsamma inköpet inför en bebis ankomst, det finns ju en hel uppsjö av modeller och märken. Ni som följt min blogg länge vet att just barnvagnar har varit ett stort intresse för mig genom dessa år, jag har provkört och ägt över 10 barnvagnar. Jag vet vad jag vill ha den här gången med andra ord. Dock känns det som om jag har tappat lite och behöver kolla igenom utbudet ordentligt innan vi bestämmer oss. Jag vet dock vilka krav jag har och vad jag värdesätter när jag köper en barnvagn (eller två ;)
 
  • Alla vagnar ovan i kollaget är stora kandidater. Längst uppe till vänster har vi Emmaljungas NXT90, en modell som jag personlig tycker ha influerats av välkända Bugaboos modeller. En riktig snygging! Emmaljunga har verkligen steppat upp de senaste åren. 
 
  • Uppe till höger har Stokke Trailz, en riktig snygging den här också, dock är jag tveksam till sittdelen som ser liten och omysig ut. Men får kika i butik och avgöra närmare vad jag tycker. Liggkorgen är stor, vilket är ett stort plus!
 
  • Nere till vänster har Bugaboo Buffalo, en välkänd vagn och ett märke som vi alltid har varit mycket nöjda med. Den här vagnen kan jag mycket väl och har inte mycket negativt att säga, men jag vill gärna vidga mina vyer innan jag bestämmer mig. Bugaboo ska dessutom snart släppa en ny modell som jag gärna vill se innan beslutet tas.
 
  • Nere till höger har vi Britax go next, en vagn som jag har hört mycket gott om och gärna vill känna och klämma på i butik. Jag gillar att den ser ut att vara hög och handtaget ser bekvämt ut. 
 
Som ni kan se så är alla fyra vagnar liknande, en stor varukorg, beige/grå i färgen, fyra hjul och gärna lite större svängbara fram. Jag tror att vi blir nöjda med vilken av dessa vagnar vi än väljer, det handlar nog bara om att det ska kännas rätt när vi provkör eftersom alla är av hög kvalitet och designen tilltalar mig. Lyxproblem det här ;)
Helena

Gillar ni kronan? Har både duo/s samt syskon. Såååå nöjda! 😊

Svar: Har aldrig testat, får testköra även den i butik även om designen inte tilltalar mig lika mycket ;)
Liw - FINA LYAN

Jenny

Vi ha en Britax Smile och tänker oss en uppdatering till Britax B-ready. Storebror är nyss fyllda 1 år när lillebror kommer så vi lär ha behov av en syskonvagn ett tag framöver. Lite synd att behöva köpa ny vagn när den vi har inte är så gammal, men sånt är livet. Och vagn är som sagt inte speciellt billigt.

Jenny

Vi ha en Britax Smile och tänker oss en uppdatering till Britax B-ready. Storebror är nyss fyllda 1 år när lillebror kommer så vi lär ha behov av en syskonvagn ett tag framöver. Lite synd att behöva köpa ny vagn när den vi har inte är så gammal, men sånt är livet. Och vagn är som sagt inte speciellt billigt.

Svar: Donkeyn är ju oslagbar som syskonvagn, hade jag haft behovet så hade jag lätt köpt den igen :)
Liw - FINA LYAN

Sara

Helt klart britax go next. Vi älskar den. Nu har vi bugaboo (Syskonvagn)och är nöjda men inte alls som med britaxen. Känn och klämm på baby v :)

Svar: Ja, vi tänkte faktiskt åka ut dit :)
Liw - FINA LYAN

Jenny

Supernöjd med vår Britax go next! Bebisen älskar gunget😉

Svar: Hört det av många :)
Liw - FINA LYAN

Anna

Joolz day 2 är också ett tips! 😊

Svar: Har haft Joolz :)
Liw - FINA LYAN

Anonym

Babyjogger premier

Sofia

Älskar våran Buffalo! Har hittills bara haft den med sittdelen, ser fram emot att få plocka fram liggdelen i juni till lilla pyret💖

AnnaSmyckeform

Vi ska köpa vagn nu i helgen och det blir med största sannolikhet en Britax Go Big. Jag har hört mycket bra om den och kändes bra i butik. Den är väldigt lik Britax Go Next men har större hjul fram. Vet faktiskt inte vad det var mer som skiljde. Men just större hjul fram hade vi på förra vagnen och det var jätteskönt när man går på villagator som inte blivit snöröjda eller på landet där det är grusväg. Spännande att höra vilken vagn ni väljer :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress