mytasteswe.com

UT MED JULEN
 
 Gokväll!
 
Tack för tipsen om de olika sofforna, men det blev faktiskt ett köp av soffan jag pratade om imorse och det blev bättre än förväntat faktiskt. Allra viktigast så är det en skön soffa!
Såklart kommer det bilder på hur det blev men hela den här dagen har gått i ett. 
 
Vi drog till IKEA i förmiddags, lämnade in barnen på Småland vilket dem älskar, så jävla bra idé med lekland på varuhus.  Soffan blev godkänd av Marcus och vi köpte den, inte så lätt att få in i bilen dock så svärisarna hjälpte till med stora bilen... sen fortsatte dem att hjälpa oss med att sätta ihop, stryka klädsen och sen passade dem barnen när vi gick på restaurang och bio. Man har det för bra ;)
 
Nu är Marcus ute på nattvandring och jag har heeela soffan för mig, sjukt nöjd med mitt impulsköp haha.
 
 
Med ny soffa så åkte julen ut, granen ligger avklädd i trädgården men lite jul har vi kvar i form av blommor och stjärnor i fönstren. Lite skönt att få bort det faktiskt. Nu vill man ha nystart och fräscht! Håller ni med?
 
 
Erika

Gött med ny soffa! Här åkte granen med ut. Iaf den ena av dem. Den i Arvids lekrum får vara kvar ett tag till. Kram!

Marie

Vår gran åkte ut idag, den hade torkat ut, brukar annars ha den till efter nyårshelgen :) stjärnor och annat ryker innan vi går tillbaka till jobb o förskola!

Jennie - mamma till W&A

Ja, nu har man verkligen den där nystarts-känslan. Tomtarna (de få vi har) packade jag ner i lördags. Vi satte in nya fönster precis innan jul och i veckan kommer fönsterputsaren, så innan dess kommer även stjärnorna packas ner och granen åka ut. Sen får jag uppdatera med lite krispiga, gröna växter och ett gäng tulpaner. 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress