Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson - Baby guest book
IMG_1410

IMG_1412

IMG_1413

Gokväll


 

Ett presenttips till er som ska på dop, födelsedagskalas, eller har en vän som fått barn precis kanske. "Baby guest book", båda våra barn har en sån här gästbok som de har fått på sina dop av farmor och farfar. De är roliga att läsa i eftersom frågorna man ska besvara i den avslöjar mycket om personen som skrivit i den. Hoppas att dessa uppskattas i framtiden av våra barn. Den finns att köpa bl.a. här.


Puh, man blir tröttare på ett helt annat sätt av att vara hemma med sjukt barn, än att arbeta. Men nu sover båda, eller alla tre, Marcus som ska "vabba" imorgon verkar inte helt kry han heller. Själv har jag förberett en räkpasta, packat arbetskläder och lagt fram morgondagens kläder inför imorgon. Rutiner, förberedelser och listor är det som räddar mig i vardagen. Jag blir lugnare både inombords och utåt om jag har koll på saker omkring mig. Det har varit lite upp och ner med det på sista tiden, men nu är jag tillbaka i fas igen.


Det är mycket tack vare vår lilla tripp och att flera saker nu faller på plats. Har något spännande att berätta för också, kanske imorgon. Beställde dessutom precis en massa pompoms och ljus till bröllopet, ännu en sak att bocka av på listan. Känns genast mycket bättre :)

shirleymek

How to Protect Your child from nCov 2019 FAQ

There are more than 110,000 infected COVID-19 cases all around the world!

http://bit.ly/2vfVvLA

Jameshef

Jeder Elektriker auf duesseldorfelektriker.de ist ein
einzigartiger Spezialist, der die Arbeit schnell erledigt
und fur Qualitat und Ergebnis verantwortlich ist.
Seit der Grundung des Unternehmens wurden keine arbeiten
abgeschlossen oder schlecht ausgefuhrt.
https://elektrotechnik-moenchengladbach.de

RobertFlura

Thanks to bots, it's possible to run thousands of
transactions at the same time
[url=
https://ironcash24.ru]feshopcc[/url]

ShirleyFes

Just weeks after Pamela Anderson and Jon Peters ended
their 12-day marriage, the movie mogul is engaged to
another woman, according to a report.
[url= https://www.foxnews.com/entertainment/pamela-anderson-ex-jon-peters-engaged-another-woman-after-marriage-report]
xxx pamela [/url]

CarrollJeque

Hello there, My family and I are happy I discovered website there are benifitial knowledge on here. My family and I have a [url=https://leafprousa.com/masonry/]cleaning the gutters[/url] company services. We were looking about on the internet and landed on this web site luckily as I was looking for solutions to problems about our business and this will be a great spot for us to return to ocassionally. We are happy to give a deal to everyone from this site if you need any of our services. If you need a digital marketing campaign check [url=https://www.scottsdale-seocompany.com/]SEO Expert in Flagstaff Az 86011[/url]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress