Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson -
IMG_1410

IMG_1412

IMG_1413

Gokväll


 

Ett presenttips till er som ska på dop, födelsedagskalas, eller har en vän som fått barn precis kanske. "Baby guest book", båda våra barn har en sån här gästbok som de har fått på sina dop av farmor och farfar. De är roliga att läsa i eftersom frågorna man ska besvara i den avslöjar mycket om personen som skrivit i den. Hoppas att dessa uppskattas i framtiden av våra barn. Den finns att köpa bl.a. här.


Puh, man blir tröttare på ett helt annat sätt av att vara hemma med sjukt barn, än att arbeta. Men nu sover båda, eller alla tre, Marcus som ska "vabba" imorgon verkar inte helt kry han heller. Själv har jag förberett en räkpasta, packat arbetskläder och lagt fram morgondagens kläder inför imorgon. Rutiner, förberedelser och listor är det som räddar mig i vardagen. Jag blir lugnare både inombords och utåt om jag har koll på saker omkring mig. Det har varit lite upp och ner med det på sista tiden, men nu är jag tillbaka i fas igen.


Det är mycket tack vare vår lilla tripp och att flera saker nu faller på plats. Har något spännande att berätta för också, kanske imorgon. Beställde dessutom precis en massa pompoms och ljus till bröllopet, ännu en sak att bocka av på listan. Känns genast mycket bättre :)