Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson -
 
Har ni hört talas om den här boken?
Det är en godnattsaga som berättas på ett speciellt sätt så den hjälper barnet att somna snabbare och sova bättre. 
När jag hörde talas om den så tyckte jag att det lät spännande och var bara tvungen att prova den på Colin.
Har har nyligen börjat intressera sig för godnattsagor men har hittils inte somnat med mig när jag har läst, det ska bara bytas bok hela tiden och kommenteras, han har svårt att slappna av.
 
Ikväll provade vi - jag berättade att vi skulle läsa en ny hemlig bok, som bara är hans. Om jag får läsa hela för honom så ska han få välja en annan, efter att vi är klara med den här. Jag satte mig brevid honom och skulle läsa, utan att han kunde se boken. Det är nämligen inte mycket bilder i den och jag tänkte att han skulle vilja börja bläddra i den då. Han satte sig upp i sängen istället, så då la jag mig med honom med hans huvud på mitt bröst och började läsa. Ett par kommentarer från honom sen var han tyst och lyssnade (!), jag vågade inte röra mig för att se om han tittade eller ej, men 1/3 del in i boken är jag säker på att han sov.
 
 
Helt sjukt!
 
Jag läste hela boken då det rekommenderas, även om barnet sover.
Jag vet inte om det var pga boken eller om han var slut, han somnade iallafall.
I bra tid, trots att han tog sovmorgon imorse. Även jag blev sömnig, men det är ju inget konstigt.
 
Jag återkommer om den fortsätter att leverara på samma sätt eller ej, men det tror jag faktiskt att den kommer att göra. Den finns även på cd-skiva om barnet föredrar det.