Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson - julklappar till honom

30 november 2013

julklappar till honom

KÖPTIPS

 
Lite julklappstips till er som kört fast - först ut - till honom!
Jag har valt sådant som jag vet att min herre här huset hade uppskattat eller t.o.m. redan fått tidigare jular. Det är egentligen ganska så enkelt att handla till en man, de vill gärna ha sådant dem redan har och nöjda med, fast i uppdaterad version. Det är iallafall min uppfattning. Är han nöjd med en kalsongmodell, köp samma fast i ny design så är du hemma :)
 
Morgonrock  - Väska -  pyjamasbyxa - whiskeyglas - Hörlurar  - Kallingar
 
Kajsa

Nu lottar vi ut ett presenkort ifrån PUSS.se, värde 300 kr. Det är väldigt enkelt att vara med & tävla, hoppas att just du vill vara med, kram!

http://kajsaochtuvas.blogg.se/2013/november/tavling-i-samarbete-med-pussse.html

dianasdrömmar

Fina julklappstips kram Diana

Anonym

Åhhh vad jag önskar det gick å köpa nåt av det till min sambo.. men icke.. jag har verkligen köpt BRA grejor till honom men han använder aldrig något av det ändå :( Å låta honom vara med i en butik och välja något blir ju typ bara fånigt eftersom han själv kan köpa det då likväl för egen penning ju! :) haha.. Hopplöst fall. Min far är ännu värre! //Yohannas.se

JUNITJEJ

Allt det hade min man velat ha!

helenas enkla vardag

Säger samma som Yohanna. Det går inte att köpa ngt till min sambo, förutom kalsonger som han redan har. Är vi i affärer så kan man ibland fråga om ngt är snyggt. Det jag tycker är aldrig snyggt, han måste liksom välja själv. Men jag handlar iallafall till honom vare sig han vill eller inte.
Kram Helena

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress