Follow on Bloglovin
FINA LYAN - Liw Olausson - Mr Gym

30 augusti 2012

Mr Gym

LIVET

 
Vi har iallafall en i familjen som gillar att gymma, han kör all-in varje morgon och ibland på eftermiddagen, i den här takten så är han starkare än oss vid 2 års åldern...imorse började han även ta boxningslektioner tror jag, då den figuren i gymmet som låter mest förde ett himla liv, kan han redan komma på att det låter om han slår på den? Briljant bebis vi har!
 
Har även nyvunnen energi, två kvällar har vi gett ersättning som sista mål, vilket har resulterat i lugnare bebis och färre amningar under natten, vilket i sin tur har gett familjen en piggare mamma, nu ska bara matkassarna vänja sig vid det också så jag kan sova på mage igen :) Colin är riktigt duktig, han tar allt man ger honom, tutte, napp och flaska... den tjej han till slut väljer i livet kommer nog få gå genom magen till hjärtat på honom. Jag syftar på "vägen till en mans hjärta går via magen.."
 

Eleonore- vinn familjekalender!

Så duktig han är, kul att han är så nyfiken! Skönt också att börja med lite ersättning så han inte vaknar så mycket om nätterna :)

Farmor

Visst e Colin duktig. Klart han är med så fina föräldrar ;)

Lisa

Vi ger med ersättning, toppen tycker jag. Nelson är mycket gladare och sover bättre på natten. Glad bebis, glada föräldrar!

Svar: precis :))
Liw - FINA LYAN

Ida

Åh men lilla duktiga sötnosen! Hurra!

Jeanette

Så söt! Är det pingugymmet? Det har vi köpt till Amanda, tycker färgerna är så fina. Hur gammal var Colin när han började "gymma"? :)

Ersättning är underbart! Amanda är en helt annan tjej nu när hon är nöjd efter maten. Innan kunde hon skrika någon timme innan hon somnade..

Svar: ja, pingu :) han har börjat gilla det senaste veckan och han är 6 veckor imorgon... skönt att ersättningen hjälpte er... :)
Liw - FINA LYAN

En kvinnas vardag

Skönt för er att han är så "lätt" med maten! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress