mytasteswe.com

VÅRSKOR
 
Nu kan våren komma! Jag har nämligen vårskorna redo, jag tipsade ju om dessa för ett tag sedan när dem var på Campadre. Det finns fortfarande skor kvar, men i andra färger. Jag tog min vanliga storlek, 39 och dem satt bra. Förvånansvärt sköna, mycket skönare än Converse. Ser fram emot att kunna använda dem i vår och sommar :) 
 
 
 
PIFFA SPJÄLSÄNG
Innehåller adlink
 
 
 
 
Hej på er! 
Jag sitter här och nattar kidsen och bloggar samtidigt, det är nog första gången jag gör det. Vet inte varför jag inte tänkt på det förut. Dem kräver inte mycket, endast att vi är här uppe på samma våning som dem när dem ska sova. Ibland har jag kört hemmaträning samtidigt men det blir inte mycket av det nu för tiden, även om jag borde.. jag kom dessutom hem från en välbehövlig gravidmassage ikväll på Tovgrims, hon är så himla bra! Jag har haft huvudvärk varje dag i flera veckor och det beror säkert på spänningar i nacke och rygg. Jag var tydligt väldigt spänd i nacken idag, hoppas att det hjälper lite.
 
Jag har funderat lite på det här med spjälsängen, jag drömde ju om en säng från Sebra men åtta tusen tycker jag är lite väl saftigt för en säng, faktiskt! Jag har istället siktat in mig på den här fina spjälsängen från IKEA som heter GONATT. Den har hela sidor och avtagbar framsida, det gillar jag! Dock gillar jag inte de stor knopparna på lådorna under sängen men tänkte att man kunde piffa den med enkla läderhandtag, från Åhlens. Jag vet att IKEA också har liknande handtag men jag tycker att dessa är finare med kanterna.
 
Vad tror ni? Det hade väl blivit fint? Dessutom passat bra i vårt somrum tänker jag. Den kommer ju att stå nära ett fönster och då är det ju bra med heltäckade huvudgavel. 
NY LUR - NYTT SKAL
Innehåller affiliatelänk
 
 
Jag har ju bytt telefon, min gamla iPhone 6S badade i såpbubblor i somras och fundgerade inte så bra efter det. Nu har jag äntligen en ny, en iPhone X. Sååå bra kamera den har, verkligen skillnad!
Såklart behövde jag ett nytt skal till den och den här gången blev det "Champagne Birds", det känns vårigt och fräscht. 
 
 
Jag håller mig som vanligt till Ideal Of Sweden som har dem populärste skalen, är du sugen på att köpa ett skal (har kommit nya nu i dagarna, sååå fina) så ger koden "SE2018" 20% rabatt på hela köpet.
 
HÄR hittar du hela sortimentet!