mytasteswe.com

PRICKIG BLUS
 
Gokväll!

Precis kommit hem från vännerna på andra sidan parken, vi har ätit middag och haft det trevligt. 
Idag hade jag på mig toppen som jag tipsade om på Instagram, roligt och lite annorlunda, jag har nog inget liknande i min garderob sen innan. Finns att köpa här
 
 
 
 
 
 
 
 
Det bjöds på mat och bubbel som vanligt och när det dukats så åker kamerorna såklart fram, haha.
 
 
 
Biff Rydberg bjöds det på ikväll, ett säkert kort både för vuxna och barn!
 
 
 
VOLANGTOPP
 
FREDAG!
 
Äntligen är vi i mål den här veckan, jag har sagt det förut och säger det igen... så härligt att börja helgen med en dag tillsammans med barnen. Idag såg jag ut såhär i ny topp och gamla byxor :) Toppen hittar ni här och byxorna kommer från H&M. 
 
 
Jag brukar ha svårt med volanger över bysten men den här modellen sitter riktigt fint och det blir inte alls förstorat som det kan bli i vissa toppar. 
 
 
 
Hårfärgen är het perfekt nu tycker jag, så nöjd! Men funderar på att utöka volymen med lite fler slingor.. 
 
 
Ser ni mina fransar? Det blev verkligen lagom tycker jag.
Har börjat vänja mig nu och det är faktiskt härligt att se pigg ut utan smink också :)
 
 
Nu blir det fredagsmys!
NYA VITVINSGLAS
 
 
 
 
Jag är så glad, nu är samlingen komplett! Jag har alla glasen i samlingen som jag önskar nu, jag nämde ju för ett litet tag sedan att vitvinsglasen var en annan serie och dessutom fattades ett. Den här designen är mycket finare och passar bättre med våra andra glas, såklart eftersom det är samma serie ;) 
 
Jag köpte dem med en massa bonus som jag hade samlat ihop men hittade dem till bra pris hos Kökets favoriter som kör en kampanj nu med 100 kr rabatt vid köp över 500 kr, ange koden HIPHIP