mytasteswe.com

MIN POTTERYJO SAMLING
 
Nu är min tallriksbeställning komplett!
SÅ NÖJD!
 
Jag har alltid haft IKEA-porsling och liknande, men det är verkligen skillnad på porslin och porslin. Det gör så mycket för dukningen inte minst. Jag är verkligen nöjd, kan verkligen rekommendera dessa tallrikar, ett tips om man har suktat efter det dyrare Mateus-porslinet som jag... billigare alternativ utan att tumma på kvaliteten!
 
25% på dem till 4/11 här (LÄNK)
 
 
 
 
 
 
HÖSTBLÅSOR
 
Idag ringde dem från förskolan och sa att Elise har höstblåsor, usch stackars liten!
Båda barnen skulle med mormor på äventyr idag, men det var bara Colin som fick följa med. Elise och jag åkte till affären och fyllde korgen med nyponsoppa, yoggi och glass! 
 
Hon är relativt pigg men jag tror att hon har ont i munnen, jag hoppas att det inte blir så mycket mer och att det går över fort. Hon har myst på favoritfällen här hemma, båda kidesen tycker att den är sååå mjuk och vet om att dem inte får leka med den på samma sätt som dem gör med alla soffkuddarna när dem bygger hinderbana. 
 
Fårskinnet hittar ni här (LÄNK)
 
 
VÄXER SÅ DET KNAKAR
 
Det känns som om barnen behöver nya kläder mest hela tiden, växtspurt efter växtspurt. Elise är värst, eller inte värst, det är ju inte fel att dem växer ;) Men hon har växt väldigt mycket den senaste tiden. Imorse tog jag på henne ett par byxor som jag köpte för två månader sen, superkorta?! 
 
Jag får börja köpa 104 till henne nu, men senaste shoppingrundan fick Colin mest... efter lite övertalning så fick han köpa kläderna på bilden. Han ville hellere köpa Halloween-dräkter som butikerna är fulla av just nu.. men det här setet var det ändå lite Halloween över. Jag brukar inte gilla tryck men det här var helt okej, så som han sliter på kläderna på förskolan så har jag ändrat mina krav faktiskt... 
 
 
När jag såg den här underbara klänningen så var jag bara tvungen att köpa den till Elise, det får bli julklänningen! Vi tar ju julkort snart dessutom så då har vi hennes klder klara i alla fall :)
 
Visst är den underbar?
 
Allt är köpt på Lindex