mytasteswe.com

HUDVÅRDSDJUNGEL
 Lite av vad jag testat mig igenom när det kommer till hudvård...
 
 
Ni kanske har märkt på senaste tiden att jag har börjat intressera mig och testar olika hudvårdsprodukter. Förut var jag inte så intresserad, köpte Nivea, Dove etc, inget fel på det men efter trettio så kände jag att det inte räckte för mig. Jag behövde mer då huden började bråka lite, under tonåren hade jag det bra, inte mycket klassisk tonårdhud med finnar och liknande. Men efter jag fick barn och hormonerna har börjat balla ur så har även huden gjort det. Den är törstig och i obalans mer och mer. Jag provar mig fram med olika produkter och börjar hitta favoriter som återkommer, både billigare och dyrare. Ju mindre konstiga grejer produkterna innehåller dest bättre fungerar de på mig, men jag går ju lätt på fina erbjudande och testrecensioner från andra.. men det är inte alltid det är bra för mig. Nu hittade jag en sida som bara säljer ekologisk hudvård, väldigt smart då man vet att allt på sidan är bättre produkter och man behöver inte lusläsa innehållsförteckningen. 
 
För att vara riktigt säker så är den här sidan jättebra att läsa på om man är osäker på vilka olika ingredienser man ska försöka att undvika och vad det är för något. När jag började titta på vad jag verligen hade i mitt skåp så såg jag sambanden mellan innehållet och hur jag reagerade. Ibland står inte alla ingredienser på produkterna men man ska alltid kunna hitta dem på nätet eller på en bipackssedel. 
PEPPISAR!
 
Gokväll!

Sååå trött! Tycker att det är mörkt mest hela tiden..  nu ser jag verkligen fram emot en långhelg, vi är lediga fredag till måndag då förskolan är stängd på måndag. Härligt! Helgen bjuder dessutom på julfest med jobb, ska bli gott med julbord, årets första.
 
I helgen ska allt julpynt upp, började lite lätt förra helgen men nu ska resten upp. Jag vill först storstäda, då känns det såklart roligare att fixa. Pepparkakorna går dock redan varma... vi har nog ätit en hel låda redan, med ädelost på tub, mums så gott!
 
Eftersom jag har satt fram pepparkakorna i den fina Iittala-burken så är dem nära till hands, vet inte om det var en bra eller dålig idé ;)
 
 
VINTERSKOR
 
Nu börjar Black-friday-fynden trilla in här hemma, idag hämtade jag ut ett paket med nya skor till barnen.
Jag fyndade dessa vattentäta vinterstövlarna från Nordbjörn, rejäl sula och lätta att ta av och på.
 
Barnen provade dem och verkade gilla dem, tog några bilder nu innan dem kommer att avändas på förskolan. Efter det blir dem aldrig sig lika igen ;)
 
 
Elise skor finns här (LÄNK) och Colins här (LÄNK)
 
 
 
Colin behövde även ett par fodrade gummistövlar, dessa är lite bredare i skaftet än Kavats tycker jag. Får se han blir nöjd med dessa, han har gärna stövlar året runt! ;)
 
Ni hittar dessa här (LÄNK)