mytasteswe.com

Dagens bilder
 
Idag har det varit varmt.. väldigt varmt. Jag tömde kameran på bilder vilken jag inte har varit så flitig med idag, har helt enkelt inte orkat ;) Jag blir väldigt seg i värmen, speciellt när man oroar sig för kidsen hela tiden också.
 
 
 
Jag är ju badkruka, det är inte kidsen.. dem badar tills de hackar tänder. Nackdelen med uv-dräkter, kroppen kyls ner snabbare i dem när dem är blöta.
 
 
Lilla fisken, vågar sig ut på djupt vatten och flyter som om hon inte gjort annat.. 
 
 
Efter poolhäng blev det stranden.. det är lite lugnare med sandlek än vattenkrig ;)
 
 
 
Svärmor och jag svalkar oss... 
 
 
..och Elise svalkade sig :)
 
 
Sen var det dags för middag, Elise (som fastnar på de flesta bilder) var stencool som vanligt.
 
 
 
Jag körde silekskjol och skönt linne från favoriten, Ajlajk.
 
 
 
Godnatt!
 
Vattenmelon
 
Coolaste badlakanet hittade jag i en typisk turistbutik här på Kreta, tänkte direkt på den som finns på H&M att köpa (verkar vara slut på nätet) men till ett bättre pris här. Så härlig färgklick på stranden och lagom stor för båda kidsen att använda som en filt. 
 
 
 
Sandiga barnfötter och melonkladdiga händer ♥
 
 
 
 
Kvällens
 
Det bästa med Grekland är att dem välkomnar barn med öppna armar, det underlättar en hel del för oss vid besök på t ex restauranger. Ofta finns det lekplatser i anknytning till restaurangen och såklart väljer vi ju dessa.
 
 
Elise var stencool ikväll med outfit, tror att hon känner sig ganska så stor nu också faktiskt. Det är mycket prat om det just nu pga nappen och om hon ska ha en barnstol eller inte, osv.
 
 
Colin är inte sämre han, modigare än  någonsin och framåt. Tar kontakt och är social med andra barn på ett annat sätt än tidigare.
 
 
Jag ikväll, toppen från Primerose och shortsen igen från H&M
 
 
Golfarna :)