mytasteswe.com

FRANSAR
 
Man kan ju inte ha godis i alla påskägg ;)
I ett av mina "påskägg" har jag fyllt på med nya fransar... man får väl hitta ursäkter på att unna sig? Påskägg? Fyller år? Börjar bli gammal? Vårfräsch?
 
 
Jag har fastnat för fransar nu på senaaste tiden, jag har nämligen alltid haft fina långa fransar men efter graviditeterna har de blivit korta och slitna... det väl åldern ;) Jag vågar inte använda serum och liknande och fransförlängning känns jobbigt, även om jag har varit sugen på det.
 
 
Dessa fransar från Ardell är en favorit och kan köpas bl.a. på Lyko. Glöm inte att shoppa via den här sidan, jag gömmer det ibland men installerade precis en "knapp" som visar direkt när en sida ger bonus som jag är inne på. 
 
 
Innehåller affilatelänk
Vitt och fräscht
 
Imorgon fyller jag år, då blir det lite kalas med nära och kära. Fullt upp. Jag tänkte unna mig en spraytan efter jobb idag, alltid härligt att känna sig fräsch med lite färg.
Jag ska dessutom på mässa och kurs på söndag till tisdag i Göteborg. Det ska bli såå kul! 
 
 
Det här linnet har jag inte visat er, jag gillar modellen med volang och knapparna där bak gör det lilla extra med plagget. En säkert kort i resväskan på semestern och senare i sommar. Skönt och svalt plagg!
 
Både byxorna och toppen kommer från AjLajk!
 
 
 
 
DAGENS TIPS!
Dagens tips!

25% rabatt på allt!
 
Det är perfekt nu inför vårsäsongen på förskolan när skor och ytterkläder behövs uppdateras efter vintern. Ibland känns det som om det är det enda jag gör, när jag äntligen känner att jag har koll på läget med deras skor och ytterkläder så är det dags för nya storlekar igen. Galet som de växer!
 
Tur att det kommer såna här rabatter då och då, så man inte blir ruineras varje gång. Att planera sina inköp och sprida ut dem är också bra. Nu vet jag att Elise behöver ofodrade stövlar och båda behöver sneakers som är lätta att ta av och på. Skalkläderna bör hålla våren ut även om de börjar bli lite tighta, jag har funderat på att köpa softshell-jackor till dem istället (också) i vår. De tå lite väta och vind i lättare väder. Tänker istället för fleece-jackorna. Man ska ju undvika fleece men jag är inte så bra på det (ur miljösynpunkt).