mytasteswe.com

Heja barnvänliga förpackningar
 
 Mina barn gillar att äta fil/yoghurt med flingor, helst varje måltid om dem hade fått. Det är ju enkelt att äta så jag förstår dem. När dem är med i affäen och vi går förbi flinghyllan så vill dem ju ha alla paket med barnfigurer på, helt Elsa och StarWars.. men det är ju massor med socker i dessa!
 
Jag har stört mig väldigt mycket på att allt som är onyttigt är förpackat så inbjudande medans det nyttigare alternativen inte alls lockar barnens ögonen. Nu är inte den här förpackningen jättekul men lite bättre än en vanlig müslipåse, hoppas att fler följer efter då det blir lättare i affären att välja med barnen.
 
Såg dessutom att produkten kommer från min stad men finns tydligen bara i butiker i Skåne, det är inte sponsrat ;)
Rabattkoder
 
Idag kom min leverans från Ellos, fyndade ju rea på rea med 25%, lite störigt att det nu är 30% rabatt på rean... aja, skorna passade perfekt och båda barnen blev glada för sina färgglada skor.
 
Kavatskorna finns här och fortfarande på rea.
 
Adidasskorna finns här och är också fortfarande på rea.
 
Koden: 355560 ger ytterligare 30% rabatt på rean
 
Koden: 355499 ger 30% på övriga varor (även varumärken) + fri frakt!
 
 
 
 
 
 
Innehåller affiliatelänkar
Enkelt Indiskt
 
Gokväll!

Det känns som fredag idag, bara för att jag är ledig imorgon, så det fick bli lite godare mat idag... egentligen inget svårt eller tidskrävande, bara något som vi äter sällan. 
 
Tandoori-kryddad kyckling, friterade vårrullar, äggnudlar med wokade grönsaker och 
 
Kycklingen steker jag bara efter att den har legat i en blanding av den här kryddan och turkisk yoghurt, vårrullarna friterar jag i vår fritös, såsen gör jag också på turkisk yoghurt och den här kryddblandningen. Nudlar kokar jag såklart och lägger i pannan med färdigwookade grönsakerna och lite mer olja. 
 
Serverar med färsk koriander, sesamfrö och soja.
 
 
 
 
Så himla gott!
 
Colin beställde den här maten till sin födelsedag dessutom :) Han älskar kycklingen såhär!