mytasteswe.com

LYX ELLER BUDGET - MÖSSA MED ÖRON
 
Haha, ja vem köper vintermössa i juli?!
 
Men, eftersom nyheterna börjar trilla in i butikerna och jag såg den här söta mössan på Lindex till en fjärdedel av priset på den från Mini Rodini, så var jag bara tvungen att tipsa er om den!
 
Vilken väljer ni? Den från Mini Rodini för 399 kr eller den från Lindex för 99 kr?
TOSSELILLA
 
Idag spenderade vi dagen på Tosselilla Sommarland, vi har aldrig vart där med barnen tidigare så det var två förväntansfulla barn i bilen på väg ner till Tomelilla. Vi hade även kompisarna med oss, vilket gjorde allt dubbelt så kul!
 
Precis när vi parkerade så kom det lite småstänk av regn, men det gick övergick snabbt till strålande sol och 21 grader. Vilken tur!
 
 
Den här hoppdynan minns jag från när jag var liten, då var den gul och röd och supersvår att hoppa på. Nu var den vit och blå, fortfarande supersvår att hoppa på ;)
 
 
 
De stora killarna åkte flera karuseller själva, tänk så stora dem har blivit <3
 
 
Skrinda var ett smart val idag! ;)
 
 
Den här karusellen var favoriten hos 3 av 4 kids, haha. Dem åkte den säkert 5 gånger i rad haha..
 
 
 
Badlandet var helt perfekt tyckte jag, lite uppvärmt vatten så det gick bra att bada. Dock mycket folk och tre barn som badade med två vuxna gjorde det lite trixigt att hålla koll. Men bada, det gjorde vi! Jag var faktiskt ingen badkruka idag :)
 
 
Elise är modig och åker vattenkana <3
 
 
 
Snyggaste uv-kläderna från ZunBlock!

 
Innan vi åkte hem tryckte vi oss varsin stor glass, Elise äääälskar glass!
 
 
 
 
 
 
 
BUBBELKRUKA
 
Gokväll!
 
Hemresan från Malmö tog dubbelt så lång tid än vad den brukar göra. Långa köer pga punktering på en husvagn och sen drog ett rejält åskoväder in vilket drog ner hastigheten på motovägen av allt regn. Helt galet, försökte visa på "Instastories" hur mycket det regnade... 
 
Det var härligt att komma hem till kidsen även om dem var extra bråkiga med varandra och oss, det brukar vara så efter dem har varit ifrån oss och varandra. För att efter någon dag bli extra kärleksfulla.
Känns det igen hos andra?
 
 
Den här söta krukar köpte jag på Butik Linnea häromdagen, planterade en av alla mina små elefant-bebisar och hoppas att den kommer att trivas där. Har inte hittat den perfekta platsen till den än, så den får stå här sålänge :)
 
Nu ska jag packa upp allt och packa inför morgondagens äventyr!