mytasteswe.com

Vilt
 
 
Okej, inte speciellt säljande bild, men jag måste ändå tipsa om det här..
 
Jag fick ett paket hjortfärs av en kollega och eftersom jag aldrig har tillagat något av hjort så googlade jag fram ett recept som verkade gott. Jag som har haft en pappa som jagat älg, är inte främmande för vilt-smaken, men Marcus hade lite svårare. Colin däremot, han åt nog mest av oss alla! Han har aldrig ätit så mycket kött som han gjorde idag, haha.
 
Receptet tog jag rakt från den här sidan.
 
Det här får det bli fler gånger, det känns (och är) dessutom bättre en den vanliga nötfärsen vi annars äter alldeles för ofta.
Elefantbebisar
 
Idag tänkte jag håva in like likes haha. Ser ni? Jag har planterat om elefanöronen! Precis som hag skrev om innan helgen...  duktig va? Trots sjukdom här och där. Jag tog bilden igår tror jag och den ser redan piggare ut idag. Önskar att den blir tätare nu och lite finare, jag ger inte upp!
 
 
 
Även den i amplen har fått ny jord och även den är liiite piggare idag. Ni ser kanske att jag är barnsligt förtjust i serien "Design with light" från Holmegaard. Tröttnar aldrig! De är sååå fina och man ser inte dem i varje Insta-hem heller.
 
 
Och kolla! Jag har tagit två sticklingar! Har jag gjort rätt? Det ska väl komma lite rötter här i vattnet innan jag planterar dem i jord? Åhh så bebisar, jag känner mig som en mamma på nytt haha.. 
 
Nu skulle jag ju håva in lite likes tänkte jag så jag kryddar det här inlägget men att jag har tränat ett sånt killer-pass idag... sitter här och skakar nu, bokstavligt talat.
 
Så, klicka på hjärtat nu :) Ge mig lite nätkärlek ♥
 
Vår inomhus
 
Eftersom våren dröjer så kör vi vår här inomhus istället :) Pärlhyacinten är så himla fin och påminner ju verkligen om våren som kommer... snart, någon gång.
 
 
Jag var på IKEA igår och då sålde dem tulpaner för 15 kr /bunten, jag tog såklart två. Jag brukade köpa tulpaner billigt på IKEA (när det var säsong) när jag var mammaledig och kostnaden spelade större roll än nu. Jag älskar snittblommor!
Det känns så lyxigt, det är lyxigt. Jag vill inte tänka på hur mycket pengar jag lägger på snittblommor varje år.
 
 
 
I fredags hade jag inte hunnit köpa veckans snittisar vilket Marcus istället tog tag i och kom hem med extra lyxiga tulpaner. Papegojtulpaner! De är så himla fina, lite lyxigare :)
 
Så nu har vi verkligen våren här hemma.!