mytasteswe.com

Dagens tips
 
Fick sms om 40% på valfri vara med koden: 355513Ellos, vet inte om det fungerar för alla dock. Funderar på att investera i ett par nya sneakers till mig själv, eller de där Kavaten som jag är så sugen på till Elise :)
 
Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2017-03-05. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med "kampanjpris" eller "design by". UGG, Odd Molly, SPANX, Ray-Ban och Odd Molly Home är undantaget rabatten. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
 
 
 
Om den inte funkar så har de fina erbjudande nu på Odd Molly vilket koden ändå inte gäller på.
 
 
 
 
Såg dessutom att de hade kampanj på Didriksons, 20% på allt. Fodrade regnställ är alltid en bra investering!
 
Fettisdag & 33 år
 
Idag fyller Marcus år, vi firade ju honom i helgen så idag blev det "bara" extra gott fika och semlor passade ju bra idag...
 
 
 
Buketten han fick i helgen är såå fin, riktigt krispig och vårig!
 
 
 
När man fyller år så får man ljus i tårtan (semlan), har man två små barn så får man dock inte blåsa ut det själv. Det kan man glömma. Elise var överlycklig som äntligen knäckt koden på at blåsa ut ljus. ♥
Hushylla
 
Såg att Jollyroom har superfin rea på hushyllan som Elise har i sitt rum nu. Jag gillar den eftersom den sväljer en hel del, jag har sett andra som har inrett hyllan som ett dockhus för nallar eller de där läskiga kaninerna nu vet... Maileg.. brr. Haha.
 
Den kommer att funka i barnrummet länge, beroende på hur man inreder den. Fin och smart möbel!