mytasteswe.com

SISTA VINNARNA
 
 
 
Therese

https://www.tavlorochprints.se/tavlor/angel-modetavla/ 

Denna! Jag har precis fått besked om en bekant som blivit en ängel. Världen står still just nu. Tavlan skulle få sitta i mitt sovrum.

 
 
annsofi

Åh vilken fantastisk tävling det är som en dröm, 
kalasdekorationer har dukning perfekt som kommer ge oss mycket beröm 
Dotterns student är i sommar vilket innebär glitter och glamour 
och i studenttider är alltid väntan så stor 
min dotter stora önskan är en fest all in 
studentmiddag med snyggaste dukningen någonsin 
500kr på kalasdekorationer hade ju inte suttit FEL, 
där hade man kunnat hitta en hel DEL. 
Med hjälp av detta hade dotterns student glänst 
och jag kan lova att det är fina lyan och kalasdekorationer förtjänst <3 
Om jag vinner jag ska ge 
så älskade dotter att le <3

 

Ni som inte vann har jag en rabattkod till på Kalasdekorationer, koden: LIW15 ger 15% på hela köpet

 
LUCKA 23 - Etage 
 
Elin
 
Haha, ja var ska jag börja?!? Jag behöver inte jeansen, men det gör rumpan! Med stillasittande jobb och efter två barn saknas den där rumpan som jag vill ha! Please help!!!
 
LUCKA 24 - AjLajk
 
Sofia
 
2010 grundades Ajlajlk. Ååå du har tipsat om så mycket snyggt från Ajlajk! Plaggen är supersnygga och verkar vara sköna. Perfekt för mig som är gravid (v.17), 3:e barnet, och behöver uppdatera garderoben. Vill inte köpa tråkiga mammakläder utan hellre satsa på plagg som funkar både under och efter graviditeten🤰🏼💜
UT MED JULEN
 
 Gokväll!
 
Tack för tipsen om de olika sofforna, men det blev faktiskt ett köp av soffan jag pratade om imorse och det blev bättre än förväntat faktiskt. Allra viktigast så är det en skön soffa!
Såklart kommer det bilder på hur det blev men hela den här dagen har gått i ett. 
 
Vi drog till IKEA i förmiddags, lämnade in barnen på Småland vilket dem älskar, så jävla bra idé med lekland på varuhus.  Soffan blev godkänd av Marcus och vi köpte den, inte så lätt att få in i bilen dock så svärisarna hjälpte till med stora bilen... sen fortsatte dem att hjälpa oss med att sätta ihop, stryka klädsen och sen passade dem barnen när vi gick på restaurang och bio. Man har det för bra ;)
 
Nu är Marcus ute på nattvandring och jag har heeela soffan för mig, sjukt nöjd med mitt impulsköp haha.
 
 
Med ny soffa så åkte julen ut, granen ligger avklädd i trädgården men lite jul har vi kvar i form av blommor och stjärnor i fönstren. Lite skönt att få bort det faktiskt. Nu vill man ha nystart och fräscht! Håller ni med?
 
 
SOFFTANKAR
 
Idag ska jag försöka få med Marcus till IKEA, vi har länge tänkt på att skaffa en ny soffa och vi har varit ute och letat. Men vi är väldigt begränsade i vilka mått den kan ha. Vi la det på is ett tag men nu känner jag att vi får göra ett försök till och sänka våra krav lite.
 
Vi vill gärna ha:
- djup soffa 
- raka linjer
- hörnsoffa
- höga armstöd
- snygg såklart
- ca 2,5 x 2,5 meter.
- tvättbart tyg
 
Ja, ni förstår, det är inte lätt... har funderat på två små soffor men så förlorar vi ju sittya. Vi har idag en 3-sits med schäslong men den tar mest upp plats och blir inte en sittyta som en hörnsoffa hade gett.
 
Nu har jag kikat på klassikern "Ektorp" från IKEA, jag har haft en för längesen och mamma kör alltid på denna... den har inte allt vi vill ha men lite, till en liten peng. Eftersom vi blir en till i familjen snart och barnen blir ju inte precis mindre så hade det nog varit en bra lösning så länge vi bor här. Vilket troligtvis blir minst ett år till iallafall. Den är inte så djup, inga raka linjer eller jättesnygg. Men jag tänker att man kan dölja det med plädar och annats. Vad tror ni? Har ni något annat bra tips på en soffa som skulle passa oss?