mytasteswe.com

30% ENDAST IKVÄLL
Innehåller adlink
 
 
 
Såg att Nelly har 30% på allt från Nelly Brands nu ikväll, endast ikväll!
Slog till på ett par skor som jag kikat på ett tag, det var billiga förut men blev typ gratis nu ;)
 
Ange kod: FASHIONNIGHT 
 
TRASH THE DRESS - DEL 2
 
Här kommer några fler bilder från fotograferingen förra veckan. De första bilderna är så fina, så mjuka men ändå häftiga bland alla tistlar. Jag kan ju tillägga att jag inte var helt fri från skador efter det här äventyret, haha. Tistlar, brännässlor och kobajs haha..
 
 
 
Det är som sagt Emma som tagit alla bilder och kan varmt rekommendera henna för alla sorters fotograferingar, hon kan verkligen fånga en känsla i bilderna... <3
 
 
 
 
Jag har flera bilder utöver dessa som jag visat, men dem är i underkläder och faktiskt nakna... haha, men det blir för privat känner jag. Hoppas att ni har blivit inspirerade att göra liknande fotograferingar, det är himla kul!
 
 
 
 
 
FAVORITER I HÖST
Ljushållare / LinnekuddeStickad kudde / Korg / Kruka (affiliatelinks)
 
Hösten kommer och känslan att vilja inreda blir allt starkare, såg att Ellos hade fått in massa fina inredningsdetaljer och ljushållarna som man kan hänga upp var ju nästan gratis!
Jag har siktat in mig på mycket grått och jordnära färger, det hör väl till hösten och mörkret antar jag. Man vill ha det mysigt och varmt inomhus när det blir kallt och rått ute. 
 
Hittade en rabattkod som gav 40% på vissa varor (t ex textil, belysning och mattor inom hemnredning) ange kod 365526 i kassan