mytasteswe.com

GREY @ HEMTEX
hemtex

Jag mår redan bättre, ibland behöver man bara en dag i soffan för att friskna till. Skönt men det blir nog ingen partyhelg precis ;)


Jag kom idag på att vi är i behov av ny filt, får stora Klippanfilt har gjort sitt nu, den har hängt med i flera år och varit väldigt bra. Men den börjar ge upp.


Jag såg den här filten i grått på Hemtex och föll som en fura, perfekt grå och bollarna gör ju den bara ännu mysigare. Jag hittade flera gråa wanties till hemmet, tror de får åka upp på önskelistan till tomten :)

VÅRT BRÖLLOP 11 JUNI 2016 - BRUDVALSBRUDVALS


Jag vet inte om vi kan kalla det brudvals, för det är verkligen ingen vals. Eftersom vi inte är några dansanta människor precis så ville vi göra en rolig grej av det istället. Jag har helt glömt av att ladda upp filmen, eller undvikit, för den är ju inte precis bra... men rolig!


Det var sent på kvällen, det var mycket champagne och mycket känslor. Det här blev resultatet.. och det är VI!

DÄCKAD
img_9576

img_9579

Fruktboost


 

Jag är helt däckad. Förkylning, känner mig som en man, haha. Gårdagens leverans från Mat.se innehöll en hel del frukt. Fyllde korgen från House Doctor som är en återkommande favorit här hemma. Jag googlade efter den och hittade den på 70% rea faktiskt hos Köket.se, ny sida för mig.


img_9582


Det blir inga nya fredagsblommor idag, förra veckans som jag fick av Elise (Marcus) blommar för fullt :)


img_9597


Slöbläddrar i H&M katalogen och stannade på myskläderna, tofflor och pyjamas står på listan inför höstmyset!


img_9598


Förkylningsfrukost med vitt, mjukt bröd och c-vitamin.


img_9600


Tittar ner på mina gamla duntofflor och KappAhls pyjamas och känner att det verkligen är dags för nya :)


img_9603