mytasteswe.com

Sista dagen
IMG_3082

IMG_3085

IMG_3087

sista dagenJa, så var sista dagen gjord. På mitt 31:åriga liv, haha. Nä, men på mitt "gamla" jobb som det nu blir. Lite tråkigt är såklart, men jag har inte riktigt ställt om mig i tankarna på att jag ska till det nya imorgon. Får hoppas att jag går till rätt arbetsplats imorgon ;)


Ser ni vilken fin ost- och vinkorg jag fick av mina kollegor? Mitt i prick kan man lugnt säga.. precis vad jag uppskattar! Dessutom är den bloggvänlig ;) haha.


TACK! Kommer sakna er alla! ♥


Det ska dock bli väldigt skönt att vara tillbaka i storstan, det är ju här det händer. Det är här vi bor och det är här jag har nära till allt, hemmet och förskolan. Förhoppningsvis köper jag en cykel snart så jag kan cykla till jobbet också. Motion när den är som bäst!

Sneakers till C
untitled untitled2

Vitt & guld


 

Okej, jag råkade även lägga dessa coola sneakersen till Colin i varukorgen.


Jag kunde helt enkelt inte motstå dem, vitt och guld, blir inte bättre. Från H&M alltså. Hoppas att de passar, jag tog ett par 28:or  så de lär ju passa nån gång. ;)

Kalvinknatet
img_4796_5564c2642a6b22680b22ca9e-1

 

Namnlös

 

Nu är det dags igen!


Förra året sprang Colin för första gången Kalvinknatet, 800 meter, han älskade det!!


Nu har jag precis anmält honom för i år och kom att han nog behöver lite nya kläder... jobbigt va? Såg att H&M har fotbollskläderna i år igen så valen var lätt.


Beställde även ett par lätta mesh-skor till honom, kanske han får ännu bättre tid! ;)


Med vänlig hälsning /STAGEMOM LIW