mytasteswe.com

DATENIGHT
IMG_1681

IMG_1683

IMG_1685

IMG_1691

IMG_1694

IMG_1697

IMG_1701

Gokväll


 

Jag överlevde dagen trots lite sömn, kidsen slocknade tidigt och fick därför en annan middag innan det blev för sent. Lite festligare gjorde jag den som ni kan se, det uppskattades av kidsen :)


Vi vuxna åt lite finare, jag blev så inspirerad av Petras middag häromdagen, kopierade rakt av förutom att jag la till glasnudlar i salladen. Älskar glasnudlar just nu, och koriander... och sesam. Mmm. Förrätten behöver väl ingen närmare presentation vid det här laget?


Detta var verkligen supergott!!


Grillade havskräftor. glasnudelsallad och sesamdipp, receptet hittar du inne hos Petra, som om ni inte redan visste det har en underbar blogg!

TIDIG MORGONNär en storebror vaknar 6:15 och sätter igång ett morgonbråk som bara en 4-åring kan, då behöver man en frukost i soffan. Att lillasyster, som troligtvis har tänder på gång, har hållt låda nån timme inatt gjorde inte morgonhumöret bättre. Pappa och hon somnade om igen men jag och Colin har som sagt ätit frukost i soffan och gör fortfarande. Smoothien gjorde jag på kokosmjölk, banan, jordgubbar, färskpressad apelsinjuice och mango, supergod!

Idag ska vi på barnkalas, får se vad mitt humör tycker om det idag ;)

TUTU
IMG_1620

Beställde en ny tutu-kjol till Elise från Aliexpress, en grå den här gången. Jag tog en annan säljare den här gången som var billigare, den här var lite mindre och tightare men funkar bra ändå.


Hängaren kommer från Jollyroom, väskan från Elodie Details och klänningen från H&M.


IMG_1623

IMG_1625

IMG_1630

IMG_1634

Elise är en riktig liten accessoar-tjej, väskor är en stor favorit. Allt man hänger å sig ;)


IMG_1638

IMG_1647

IMG_1651

Så härligt idag när Marcus kom hem med barnen igen, ett dygn ifrån varandra och båda barnen kastade sig i min famn. ♥ Elise kröp ur sängen när jag skulle natta henne och kröp upp i min famn för att lägga sig till rätta och somna där. Händer aldrig! Mitt hjärta smälte.. sen skulle jag natta Colin och han var minst lika mammig och pratade med mig tills ögonlocken inte orkade hålla sig uppe längre.