mytasteswe.com

Bröllopsmässa i Helsingborg
Sprang på Hanna på mässan :) Minns ni henne? Hon hjälper oss med dekorationen för bröllopet, hon hade en del idéer på gång :)
 
 
 
Då har vi gjort Helsingborgs bröllopsmässa..
Inget jag vill ge toppbetyg till precis, ganska liten och inte så väl uppstyrt tyckte vi.
Men lite inspiration fick vi ändå med oss hem. 
Tårtorna och blommorna var det som lockade våra ögon mest, kanske för att det är just det som vi håller på att spika just nu. Jag hade önskat att det fanns fler frisörer och make up-artister på plats med fina paketerbjudanden. Alldeles för många representanter för festställen och lokaler, fast det hade ju såklart passat oss om vi hade varit här förra året. Kan på det sättet tycka att mässan ligger på fel tid på året, den borde ligga på hösten istället. När vi pratade med tårtfolket var svaren att om man ska gifta sig i sommar så borde man bokat konsultation för ca 3 månader sen. Jaja... det löser sig :)
Uppladdning
 
Åh, älskar!
Helgfrukost är bland det bästa jag vet.
Igår blev det som bekant lite väl lång sovmorgon och helgfrukosten fick bli en mini-variant.
Men idag... mums. En riktig uppladdning för bröllopsmässan vi ska på idag.
Hoppas på massor av inspiration och kanske några avbockningar på vår lista.
 
Kamerna får självklart följa med så ni får en uppdatering ikväll :)
Ekar tomt snart
 
 
Elise garderob ekar tom, eller nästan tom. Visst är där kläder, men mycket är på gränsen eller inte användbart tillsammans :) Vi rensar storlek 80, köper lite 86, men det känns som om vi får börja på 92 strax. Hon äter ordentligt och växer därefter också ;)
 
I garderoben står även ett par Kavat no 1 i storlek 21, nu har hon 20. De fyndade jag i somras tror jag och hopp om att det skulle passa i vår. Jag tror faktiskt att kommer att pricka rätt ;) Om inte, så finns det ju nu en massa nya och fina modeller som jag gärna ser på henne i vår.
 
Hittade ingen bra rabattkod idag, men återkommer när jag gör det så att vi kan tömma lagret haha.