mytasteswe.com

NYTT HÅR - NYTT MÄRKE
IMG_7820

Snart ska jag byta ut min hårförlängning igen, jag har haft den här i sedan innan bröllopet. Den här gången tänkte jag prova ett annat märke, eftersom min frisör och vän har provat en annan karriär så får hon sätta i mitt hår hemma istället. Hon beställde alltid från ett annat märke men nu tar jag med eget och den här gången provar jag Poze Hair. 299 kr per paket!


IMG_7819

IMG_7816

Jag har alltid gillat dessa hårband men haft svårt att hitta i min ljusa nyans, testade dessa två. En fläta och en tvinnad. Jag gillade den tvinnade bäst.


IMG_7814

IMG_7823

Tog den ljusaste färgen på håret, den blir nog perfekt :)


IMG_2783

Med det tvinnade hårbandet är snyggast med lite rufsigt hår i en tofs tycker jag. Räddar alla dagar då man gått och lagt sig med blött hår kvällen innan. (läs: gjorde jag igår, haha)


IMG_2786

IMG_2788

 
EGENTID MED C
img_9517

img_9522

img_9521

img_9526

På onsdagar har jag ju ledig förmiddag med kidsen. Just idag hade vi dessutom tid för 4-års kontroll för Colin. Eftersom den tar ca 1 timme så lämnade vi faktiskt Elise på förskolan tidigare. Lite tråkigt att inte få träffa henne mer idag eftersom jag jobbar sent ikväll och hela dagen imorgon.. men istället fick jag egentid med Colin efter besöket och det är sååå härligt att få vara med honom själv. Han tycker nog också att det skönt att få vara bara med mig en stund. Vi tog en fika och han fick välja vad han ville ha själv, han var nämligen superduktig på BVC.


Pratade om olika funderingar och annat som pågår i en fyraårings huvud utan en lillasyster som distraherar på Två Systrars uteservering. Så himla gott bröd där alltså! Om ni inte har testat det så måste ni bara göra det!

GREAT GATSBY PARTY
IMG_2682

Glömde nästan att berätta om festen ju, min kamera och jag kom inte överens i lördags så Annika fick stå för fotandet. Den enda bilden som jag tagit är den här, haha. På väg ut från hotellet som jag och Annika bodde på. Kändes som en bra idé, när man går all in! ;)


DSC06239.ARW

Vi var alltså på en temafest i Great Gatsby-tema, om ni hade missat det ;) Vi höll till på restaurangen Johan P i Malmö, i en källarlokal som Emma hade gjort så mysig och mystisk. Emma var även den som bjöd in till hela partajet.


DSC06290.ARW


DSC06253.ARW

Ni har sett delar av min outfit innan men nu kommer den live också ;) Klänningen kommer från Roliga Prylar, hårbandet har jag lånat men finns liknande på Buttericks t ex. Vanliga pumps från H&M.


dsc06248

Måste säga att vi var sjukt snygga :)


DSC06267.ARW

ALLA var sjukt snygga. Himla kul att alla går all-in på detta. Emma i ljus peruk kändes som en helt annan person den kvällen haha. Det kördes lite lekar och i den ingick bl.a. att Emma skulle ljuga rätt så grovt. Hon valde mig. Alltså, jag funderade lite extra ett tag där kan jag lova.... hon glömde dessutom att berätta att det var en del av leken. Haha. Den nivån var det... :) Så jäkla härliga människor hela bunten!


DSC06268.ARW


Maten var både spännande och fantastisk. Jag åt både musslor och ostron, sköljde ner det med massor av bubbel.... det sägs ju ta fram det goda i dem ;)


DSC06275.ARW


DSC06280.ARW


Kvällen fortsatte med skratt, lekar, quiz och en massa bubbel... till småtimmarna. Laddat mammabatterierna till fullo nu :)