mytasteswe.com

julklappar till honom
 
Lite julklappstips till er som kört fast - först ut - till honom!
Jag har valt sådant som jag vet att min herre här huset hade uppskattat eller t.o.m. redan fått tidigare jular. Det är egentligen ganska så enkelt att handla till en man, de vill gärna ha sådant dem redan har och nöjda med, fast i uppdaterad version. Det är iallafall min uppfattning. Är han nöjd med en kalsongmodell, köp samma fast i ny design så är du hemma :)
 
Morgonrock  - Väska -  pyjamasbyxa - whiskeyglas - Hörlurar  - Kallingar
 
CULT
cult design
 
 
Jag surfade in på Cult design´s hemsida och upptäckte att dem har ju ett helt nytt sortiment, de har verkligen lyft sig och levererar riktigt fina prylar som ger stort ha-begär. Deras vanliga (och klassiska nästan) diskmedelspumpar finns i vart och vartannat hem, men nu har dem gått ett steg längre och gjort möbler, jättecoola bord med planterinsmöjlighet i. Något som jag fastnade för var också deras nya stilrena nappburk (vi har den gamla barnsliga) och vällingburk. 
 
Tittar in
 
 
Gokväll fina bloggvänner!
 
Ni som följer mig på Instagram @finalyan har kanske sett varför jag har varit lite frånvarande här på bloggen.
Jag har åkt på någon konstig infektion som dem inte riktigt vet var den kommer ifrån, jag var iallafall på akuten inatt och fick ta diverse prover, jag hade väldigt hög feber, ledvärk och huvudvärk. Dem misstänkte hjärnhinneinflammation vilket betyder att man måste ta ett ryggmärgsprov, ni som har tagit epidural vet vad jag pratar om. 5 stick, precis som vid förlossningen var det svårt att komma rätt. Jag och min jäkla svank ;-)
Tack och lov var det inte det! 
 
Så, adventspyntet, -baket och julmarknaden som jag sett fram emot får snällt vänta. En liten stjärna som jag köpt på Granti har iallafall kommit på plats. Det är egentligen en liten ask men just nu får den vara pynt :)