mytasteswe.com

Nyfrissad
 
Sköna isiga söndag, vilken skön luft det var ute idag när jag köpte bullar, riktigt kall luft men värmade sol.... höst! :)
Sitter och har alldeles för söt frukost och myser i soffan, babyjoller från babygymmet varvas med ljudet från nyhetsmorgon... idag ska vi mysa! 
 
Igår skulle hela familjen till frissan, mamma och pappa behövde en uppfräshning, dock knackade magsjukan på en kort stund så det blev bara jag som fick sitta några timmar och bli ompysslad, inte helt fel ändå... lugn och ro :) Nu är utväxten ett minne blott... nån vecka...
 
Sen var det dax för dop men då fick Marcus stanna hemma, jag och Jenny var iaf uppklädda, Colina, han var nerpackad i bilstolen...
 
 
Kräftpasta
 
Körde ett Emma-recept på kräftstjärtpasta och fick full poäng av Marcus, kul med nya smaker, man låser sig lätt vid samma recept och smaker... det går ju till en viss gräns. Behövde vidga mina vyer lite och detta var ju ett lätt och snabbt recept, gillar vi! :)
 
Har idag varit och storhandlat själv för första gången på länge, det tog sin lilla tid, tycker om att handla... fast kanske inte en fredag eftermiddag efter löning. Nu blir det mys i soffan, hela familjen, med en massa gott som jag lyckades få med ner i kundvagnen och med hem... mm :)
 
 
karriärer
 
Gårdagen blev en bra dag, vi testade på babyrytmik vilket var poppis hos ministern. Det ska vi fortsätta med! Fungerar inte fotbollen så har han sin artistkarriär att falla tillbaka på ju.
 
Någon sova-egen-säng-karriär blir det nog inte iallafall... men att flirta med fiskarna och öva sova-säng går bra.