mytasteswe.com

Provbakning
 
Provbak nummer två till dopet blev Cakepops, enkelt och gott! Ska pyntas med små flaggor också ;)
 
 
 
Vaccinationen verkar ha gått bra, visst han blev ledsen men sen har han bara sovit och varit som vanligt, kanske inte ska säga för mycket, får se hur kvällen blir. 
 
Zara pojke
 
 
Zara har bland dem finaste barnkläderna jag har sett till rimliga priser, finns jättemycket fint på hemsidan men tyvärr är utbudet ute på Väla inte lika stort. Så fina, enkla färger och klassiska plagg.
 
Tur kanske att inte allt finns här i närheten, hade varit pank då... ;-)
Vaccinationsdag... :(
 
Snart ska den här lille ministern, som har visat sina bästa sidor de senaste dagarna, göra vaccinationsförsök nummer två. Han var ju lite krasslig förra veckan, så vi "slapp undan". Jag tror att jag är mest nervös här hemma. Han vet ju inget heller. Usch, visst dem stack ju honom på BB, men nu är han så stor ju.
Jag som sticker folk på jobbet. Borde ju inte tycka att det är något läskigt. Men det är ju vårt lilla barn.... 
 
 
Igår när jag var ute på en "kisse"-runda med Carex, så tog jag Colin i bärselen för jag skulle gå in i en liten kiosk och det går inte med vagn och hund. Såklart lägger Carex en "nummer två" och då går två äldre herrar förbi och säger, "det där ser inte lätt ut" och erbjuder sig att plocka upp efter min hund och dessutom ta med sig påsen till närmare papperskorg. Han var väldigt gammal och hade inte så lätt att böja sig, men han gjorde det ändå.
Så fina männsikor det finns! Det gjorde min dag ♥