mytasteswe.com

fläskytterfilé
 
Kvällens middag!
 
ca 600-700 g fläskytterfilé
2 tomater
1 pkt fetaost
hackad färsk basilika
salt
peppar
rödlök
salladsblad
 
Bryn filén så den får en fin yta, gör ett snitt på mitten över hela biten, fyll skåran med hackad tomat, basilika och smulad fetaost, in i ugnen på 175 grader ca 40 min i mitten av ugnen. Servera på ett salladsblad och rödlök, till detta hade vi tzatziki och vitlöksbröd.
kakeldekor
 
Kommer ni ihåg att jag bloggade för ett tag sedan om att jag höll på att klippa ut kakeldekor till badrummet? Det var ett tag sedan jag började, men nu är jag klar! De plattor som nu är svarta var tidigare ljusblå, vilket kändes så typiskt 80-tals badrum, men när man bor i en hyresrätt så kan man inte göra så mycket mer än såhär. Jag tycker att det känns lite bättre med det svarta istället nu, jag klippte alltså ut bitar från en rulle sjävlhäftande plastdekor. Man kan ju köpa kakeldekor i 10-pack i olika affärer men med vårt stora badrum hade det blivit ganska så mycket dyrare än ett par rullar dekorplast.
Gipsmagen
 
 
Härliga helg!
 
Vi har bestämt oss för en "ensam"-helg, bara vi två... man vet ju aldrig om det är den sista utan bebis. Har lite småpill att fixa med här hemma och lite har vi "redan" hunnit med, gipsmagen har fått ett sidenband och en plats på väggen, mysigt att se den innan man somnar och det första när man vaknar. Gör sig riktigt bra där tycker jag. 
 
Har varit en tur på IKEA och köpt lite till babyrummet, ska visa er sen när vi (Marcus) har skruvat ihop det. Efter IKEA blev det storhandling, och sen var jag helt slut... det är riktigt tungt nu att gå längre sträckor och går precis som en anka, känner mig dum när jag vankar omkring men jag har ju inget val ;-)
 
Dagens kalaskula!