mytasteswe.com

Vagnmobil
 
Colins mormor kom med den här fina presenten på BB, nu hänger den fint på vagnen för alla och inte minst Colin att beskåda. Har aldrig sett någon annan som har något liknande så det känns lite speciellt :)
 
Vi tar dagliga promenader hela familjen med vagnen och det är så mysigt att dra omkring vagnen, Colin verkar gilla det också och tittar med stora ögon på oss. Dock regnar det ju dagligen nu för tiden och regnskyddet som hör till vagnen är snyggt, men inte mer än så... tar en kvart att få på så man drar sig för att börja böka med det. Ni som har samma vagn, Bugaboo Cam, hur har ni gjort med regnskydd, har ni ett annat?
Ogravid mat...
 
MUMS!!

Har i dagarna frossat i sånt som jag inte har fått äta under graviditeten, gravad lax med färskpasta, åhhh så gottigt det var igår. Imorse fick jag brie på bullarna, åhhh... och nu ikväll fast jag är proppmätt efter tacos så mumsar jag på mitt favoritsnacks, parmalindade briebitar.... sååå gott! Extra gott nu efter alla dessa månader. Nu är det bara carpaccio som jag ska sätta tänder i också ;-)
Amningslektyr
 

 
 
Har en bok framför mig att läsa under amningsstunderna.. beskrivning från bokia.se
 
Återkommer med recension :)
 
 
 
"En klokbok och en praktisk rådgivare 

Alla familjer är olika, och det finns inte någon färdig mall som talar om hur man gör för att bli den perfekta familjen. Däremot uppstår det motsättningar och konflikter som bottnar i samma grundvillkor. I dag är rollerna inte längre på förhand bestämda och det är därför upp till varje enskild familj att avgöra hur man önskar fungera som familj. En spännande, men inte alltid så enkel, utmaning. I Din kompetenta familj visar oss den välkände danska familjeterapeuten Jesper Juul vad vi bör vara uppmärksamma på för att kunna hantera konflikterna och för att få vardagen i familjen att fungera. Den handlar bland annat om att kunna förvandla den kärlek man känner för varandra och sina barn till ett kärleksfullt förhållningssätt; om att våga se svårigheter och ta svåra beslut. Ur innehållet - Samspelet i familjen
- Hur man sätter gränser, och vilka
- Finns det en trotsålder?
- Aggression - en nödvändig del av familjelivet?
- Ledarskapet i familjen
- Den jämlika relationen
- Gemsamt ansvar och eget ansvar
- Ska barn ha särskilda ansvarsuppgifter?
- Oro - kärlekens depressiva utryck
- Matvanor i familjen
- Konsten att ta emot rådgivning Din kompetenta familj är uppdelad i 21 korta kapitel, som man kan läsa fristående utifrån egna behov och önskningar. Med andra ord en riktig klokbok och en praktisk rådgivare att konsultera när det uppstår konflikter i familjen."