mytasteswe.com

Mr Gym
 
Vi har iallafall en i familjen som gillar att gymma, han kör all-in varje morgon och ibland på eftermiddagen, i den här takten så är han starkare än oss vid 2 års åldern...imorse började han även ta boxningslektioner tror jag, då den figuren i gymmet som låter mest förde ett himla liv, kan han redan komma på att det låter om han slår på den? Briljant bebis vi har!
 
Har även nyvunnen energi, två kvällar har vi gett ersättning som sista mål, vilket har resulterat i lugnare bebis och färre amningar under natten, vilket i sin tur har gett familjen en piggare mamma, nu ska bara matkassarna vänja sig vid det också så jag kan sova på mage igen :) Colin är riktigt duktig, han tar allt man ger honom, tutte, napp och flaska... den tjej han till slut väljer i livet kommer nog få gå genom magen till hjärtat på honom. Jag syftar på "vägen till en mans hjärta går via magen.."
 

testförare
 
På cresentbloggen kan man nu ansöka om att bli testförare för en valfri barnvagn, såklart vill jag detta! Kikade på Divan (passande namn hihi) när vi kollade runt på vagnar, hade varit kul att testa den nu när bebisen har kommit. Gillar att sufletten är så mycket större än på den vagnen vi har nu... sen ser den ju riktigt cool ut!
 
Här kan ni kika på den på deras hemsida
Skänk-fix
 
Som sagt, lusten att göra om här hemma har kommit tillbaka... vardagsrummet är först ut, för här sitter jag i soffan och matar hela dagarna, det är väl därför jag har tröttnat på hur här ser ut hehe. Nu vill jag ha avskalat och att det går i färgerna, svart, vitt och grått... bebisprylarna överallt får stå för färgklickarna. Fixade lite på skänken igår, bytte poster i tavlan och satte ett par ljusstakar som tidigare var i matsalen. Tänkte surfa runt efter lite snygga kuddfodral eller tyger och filten från rusta hade ju gjort sig bra i soffan nu, inte sant?
 
Undra om det bli för mörkt om jag byter mattan i matsalen (svart) med den i vagsrummet (grön)? Kanske blir lite galet med en grön matta i matsalen... hmm. ;)