mytasteswe.com

Flaggspel


Nu är flaggspelet klart! Blev riktigt nöjd och överraskad över mitt tålamod, färgerna är perfekta och passar in fint till fondväggen. Som jag skrev tidigare så köpte vi något till lillen på IKEA, det var sänghimlen, hade absolut inte tänkt ha någon sänghimmel då jag tycker det ser löjligt ut. Men som ni ser så ångrade jag mig, speciellt när jag såg den här med moln, pricken över i:et! Visst ser det mysigt ut? Med största sannolikhet så kommer sängen att stå i vårt sovrum de första månaderna men ville ändå fixa iordning hörnan här... så man har något att titta på i väntan...

Så här såg toppen ut på också... :)

lövbiffsknyten


Godmorgon!

Idag sov vi länge hela familjen, kämpade med att hålla mig vaken igår och det resulterade i 12 timmars sömn, skönt! Igår hade vi myskväll här hemma med lite fix och god mat, hittade ett LCHF recept på bloggen 56 kilo, lövbiffsknyten fast vi bantar ju inte så det blev potatisgratäng till det med sås. Hann inte fota resultatet för vi var så hungriga när dem var klara haha.

Dem var enkla och supergoda, bred färskost, lägg på roccula och jalapenos, stek dem hett i en panna  på båda sidorna, MUMS! Bra bjudrätt dessutom! Glöm inte salt och peppar.


I veckan köpte jag en topp på gina, jag är ganska så kräsen med kläder annars och nu med magen är det supersvårt att hitta något och man vill ju ha något nytt då och då så man känner sig fin. Fick iaf bli den här toppen, funkade bra med magen. SKa på kalas senare ikväll och då bjuds det på tacos, får hoppas att jag inte spiller på den fina nya vita toppen då :)

det lilla gör så mycket
Till slut vaknade resten av familjen och vi tog oss till IKEA samt mataffären, mycket välbehövligt det sistnämnda. På IKEA blev det lite till bebis, kan visa i ett annat inlägg, hyllor till att ha ovanför bänken i badrummet. Vi ska ju ha skötbädden där och innan satt det skåp ovanför fast lite väl långt ner, ganska fula dessutom. Så det blev svarta fina hyllor där det ska finnas allt man kan önska till blöjbyte, vad nu det är? ;)

Blev en liten växt också, som jag satte i en ljushållare inne på lilla toan. Vårt badrum och dusch är de tråkigaste rummen, det är även svårt att få det snyggt, plastmattor och vävtapet är ju inte så upphetsande, får vara glada för det halvkaklade vi har iaf... men den lilla växten gjorde det lite mysigare där inne :)
Dessa ljuslyktor säljer dem dessutom för endast 9 kr på IKEA, fynd! Fanns gröna också.