mytasteswe.com

när det inte är kul att komma hem


Det är älltid spännande att komma hem först efter jobb, för att se vad vår vovve har hittat på idag. Ibland gör han ingenting och andra dagar gör han en massa bus. Vad som gör honom sur eller skapar detta behov hos honom vissa dagar har jag ingen aning om. Ibland saknar han nog oss, då tar han våra skor och lägger dem i sängen runt omkring honom, precis som sitt eget skoharem med våra äckliga fotbiror omkring sig. Ibland har man glömt stänga toadörren, det är det värsta, för där inne finns det en väldigt spännande papperskorg! Men sen finns det dem dagarna, som idag....Då möts man av något som inte alls var menat till honom, eller till oss för den delen, han har tagit något som vi ska ge bort. Är det för att det är inpackat eller så känner han det på sig, och hur får han tag på det? Denna gången klarade sig innehållet, men det är inte alltid det gör det. Vilket hundliv! Efter att ha varit förpassad till korgen, som han själv går till när man kommer hem, för att han vet verkligen om att han har gjort fel, så ligger han och surar för att jag surar nu, i soffan. Vänta bara tills husse kommer hem.... ;)

Men det var lite kul att komma hem idag, på posten hade mitt nya skal kommit till min nya telefon! Bling ska det vara!när man har lektyr så det räcker


Godmorgon!

Igår testade jag blogg.se´s app för mobilblogg, men det funkade ju inte! Har ni fått det att fungera?
Igår när jag kom hem och tittade i brevlådan, så låg det en tjock katalog, typ gula sidorna tänkte jag. Men när jag tittade efter lite bättre så var det ju ett jättetjockt nummer av Plaza Interiör! Woho! Massa hemma hos reportage och massa inspiration, vill flytta nu! Har inte hunnit kolla igenom hela tidningen än... har ju tidigare skrivit att jag bara köper och läser en av alla dessa inredningstidningar, men just nu har jag Pllaza Interiör gratis och kommer nog fortsätta köpa den när gratisnumren är slut!
när mysmorgon startar veckan
Ny vecka, nya roligheter! Sitter och njuter av förmiddagen i min jumpin, väldigt fult plagg men ack så skönt! Dessutom en allahjärtansdag-present :) Min favoritfrukost kan ni vid det här laget...

Känns som om sommaren hänger kvar på en skör liten tråd, denna årstid gillar jag för då kan man ha massa mysiga kläder utan att behöva ha en stor tjock jacka över, luften är lättare att andas och mörkret kommer tidigt så man kan mysa med en massa ljus :)

Nä nu måste jag ta tag i dagen så jag hinner allt jag ska innan jobbet...

Ha en fin dag!