mytasteswe.com

fett med hår, fetthår?


Gokväll!

Har efter att ha läst på lite olika bloggar, fått för mig att testa Ricinolja. Nej, jag ska inte göra en tarmrensning som det egentligen är till för, jag ska ha det i håret ;) Tydligen ska denna lilla olja få håret att växa så mycket som 4 ggr snabbare! Om det är sant vore det ju underbart.... värt att testa med andra ord.

Hur gör man då?

- Applicera i hårbotten och dra ut lite i längderna på torrt hår

. Låt verka i 30 min

- Tvätt ur

- Gör detta 3 ggr i veckan


Vad kostar det? 40 kr på bodystore eller apoteket...

Ska försöka att ta ett foto på längden i dagarna... jag har ju lite hårförtjockning på sidorna så måste vara en bild på nacken, kan vara bra att jämföra med sen ;)
Julklappstips?


Måste visa mina nya innetofflor! Dem är jättesköna och varma, för att inte tala om söta. Carex tycker bollarna på sidan är roliga och vill gärna bita i dem, han gillar allt som är luddigt :) Dem kommer från H&M kostar ca 150:., julklappstips! ;)
Kära danska huvudstad

Parken KöpenhamnSköna söndag! Hemkommen efter en vild helg i Köpenhamn på Sensation White, ni vet den där festen där man måste vara vitklädd och såklart ska man gå all-in med make up och håraccessoarer... sjukt kul, 4:året och nog mitt sista, börjar bli gammal :) Åt iallafall på en Italiensk restaurang innan festen som låg i närheten av stationen i centrala Köpenhamn, godaste (och största) pizzan jag har ätit! Carpaccio pizza! Mmm, skulle kunna åka dit igen bara för den! Den smälte verkligen i munnen... blir hungrig nu när jag tänker på den....
Sen var det såklart stor frukostbuffé i morse men man mådde inte helt hundra så det blir inte så mycket njutande av den precis...


Nu har vi ca 4 veckor på oss att packa ner vårt liv i lådor och flytta ca 5 km till ca 50 kvm större boende, can´t wait!