mytasteswe.com

på plats i nya lgh

Panel i köket som håller på att målas
Bård på väg ner i matsalen


Hej mina vänner!

Nu är vi plats efter en hektisk helg, finns inga roligare bildern än dessa att visa då vi ska måla om i alla rum, de två översta bilderna är från köket. Där sitter det som ni ser en träpanel halvvägs upp och en ful tapet på översta delen. Allt är på väg att bli vitt, nedersta bilen visar en del av matsalen där en hemskt bård ska ner. Sen ska det målas, men vi har inte bestämt i vilken färg ännu.
tyst på bloggen


Tycker ni jag är tråkig som inte uppdaterar? Har inget att blogga om mer än flyttpackning och det är ju inte så upphetsande. Om exakt en vecka så går flyttlasset, ska bli kul men det är alltid jobbigt att flytta. Vill bara vara på plats, fått upp det mesta och målat alla rum, men det känns inte som om det kommer vara klart innan jul precis... vägen dit är ju egentligen halva nöjet. :)
överraskningar när man kommer hem


Igår möttes jag av en fin bukett från min älskade, bara för att <3
Finns det något bättre än att bli överraskad när man inte är beredd? Vi hade 1,5 år i förrgår och nej, han glömde inte det ;) Såklart skulle den gå i vitt...han är så duktig.

Idag var jag först hem och möttes av något helt annat, ni som har hund vet vad jag menar, alla dagar är en överraskning då, idag var det en ostbågepåse han hade fått tag på, jag vet inte hur. Så nu ligger han väldigt nöjd och jäser i soffan, ma kan nästa se hur nöjd han är?
Hur går det med flyttpackande det ? Njaa.....