mytasteswe.com

betongkärlek


Det fanns mycket snyggt (och fult) på Gekås, och det här betonghjärtat var jag bara tvungen att stoppa ner i vagnen. Tror det kostade en tjuga? Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha i den än, tror det blir någon liten söt växt nu under sommaren dådet kan stå där ute. Sen kan man ju ha smycken, ljus eller vad som helst i den. Återkommer efter plantering :)
knivigtSnyggt knivställ från Kökskungen håller våra Edge knivar från
Sagaform på nära avstånd

Igår lördag startade vi med en stor frukost och sen skämtade jag om att vi skulle åka till Gekås i Ullared, sagt och gjort. Svärmor fick också följa med :) På väg dit kom vi på att det kanske inte var så smart att åka dit en lördag, direkt efter löning. Men det var faktiskt helt ok att gå där, lagom mycket folk och knappt några köer ut.
Vi fyndade såklart en del, och detta knivstället är ett av fynden. Riktigt snyggt och inget onödigt köp inte :) Insatsen som knivarna sticks ner i kan man ta ut och diska vilket är ett stortplus!
Knivar som står i är en dyrare historia än vad man finner på Ullared, det är Edge serien från Sagaform, snygga och bra!
känsliga varnas :)


Den här äckliga krabaten hittade jag på mitt lår igår kväll, sen dess har jag varit smått panikslagen. En fästing hade tydligen sett mig som en värdig blodgivare. Slängde mig på soffan och skrek, sambo googlade och ringde sin mamma, kaos! Haha. Men han fick bara ut halva, så jag fick gå med ett fästighuvud i låret hela dagen på jobbet där dem tvingade mig att ringa vårdcentralen, nu har jag PC och ett plåster på låret. Kommer kolla hela kroppen varje kväll nu, 2 ggr! Usch......