mytasteswe.com

när man får andra att skratta


Det är ju festival i stan, igår kom min syster med den fina idéen att vi skulle springa i såkallade Funballz, ni vet sånna stora badbollar i luft på vatten? Herregud vad jobbigt! Jag har träningsvärk idag i min ben. Inte bara är det läskigt, det blir ju brist på syre efter ett tag och så som man kämpar där inne går det åt mycket syre. Måste säga att det verkligen ser lättare ut än vad det är, men kul var det! :)

Här kommer en film på det hela haha

Efter det var man väl värd lite alkoholhaltiga drycker, här med Jenny :)

när sambon har smak


Hej mina vänner, har ni en trevlig helg? Det har jag.. :)
Jag lånade ut min sambon över en natt i veckan till hans föräldrar och när han kom hem hade han inte bara sig själv med sig utan även ett fynd från Serholdt outlet. Han kan han. En stor lykta, fast denna var liten i serien, jättefin och den letar nu efter en ineeboende. Har IKEA stora snygga blockljus? Den har inte funnit sin plats än, men det blir nog snart :)
när rutinerna kommer tillbakaSå gott med "vanlig" mat! Pasta med ädelost och bacon har aldrig varit så gott som nu, man har levt på fet mat, läsk och utemat som oftast är onyttigare. Har jobbat nu i tre dagar men känns ändå som semester eftersom sambon har semester fortfarande och mina arbetstider är ganska goa :) Gladiolerna lever forfarande och är finare än någonsin, mina favoritsnittblommor, synd att dem inte finns hela året..

Nä nu blir det att tillreda lite ordentlig mat för kvällen (läs: värm gårdagens lunch)