mytasteswe.com

myspys
Myspys såhär på måndagskvällen med tända ljus, det snöar ute nu igen så det känns mer som om det går mot vinter än mot vår. Ljusen doftar hallon så det känns ju lite bättre :) Har fått nästan helt klart här hemma nu, med flytt och allt, bara en hylla som sitter halvt uppe, en string kopia... ska visa när den e på plats sen.. tänkte ha marimekko skålarena på den som jag haft tidigare, dem är ju för fina för att ha i skåpet. Iitala är stor favorit här :)
Ny filtSkulle fota den fina filten vi fick i inflyttningspresent av Frida och Chrille, men det var inte så lätt då en liten kille har funnit en ny vän! Det är en vit filt från fina Moltex, kan tro jag blev glad! Ibland är det bra med en blogg... hihi. Festen var väldigt lyckad och inga större katastofer. :D Bra partylägenhet med andra ord...
båge
Var på jakt efter två växter att sätta i ett par fyrkantiga vita krukor, att ha här i fönstret. Men sprang istället på den här bjässen! 75 riksdaler fick jag punga ut med, och det var ju helt ok ;) Blev bättre än det jag tänkte mig innan, blomsteraffären hade odlat alldeles  för mycket murgröna så dem hade hur mycket som helst jättebilligt! Synd vi inte har fler fönster att fylla ;)