mytasteswe.com

första dagen på resten av mitt liv


Såja! Nu var man husfri!
På vägen hem köpte jag blommor och en tårtbit och svängde inom sambons jobb och överraskade honom på hans födelsedag, det var uppskattat! Till mig själv köpte jag lite videkvistar som får pryda sideboardet, Bourgien har flyttat in i sovrummet och står mot en vit vägg nu där den gör sig bättre än mot den svarta som är här i köket. Funderar på att hitta någon som kanske vill byta min svarta mot sin trasperanta Bourgie.

Nu ska jag njuta lite av tillvaron innan jag ska till frisören! ;D
Dagen D

Denna dagen har kommit! Börjar med det tråkigaste och blir bara roligare och roligare. Jag sov som en prinsessa inatt iallafall och pussade pojkvännen hejdå och grattis på hans födelsedag. Ska snart iväg till banken och sen börjar DNL, det nya livet haha :) Synd att inte solen skiner idag, hade varit en perfekt dag för det.

Nä nu måste jag ut med hund och förbereda lite annat...

söndagsrutin - tacos
På söndagar är det ju stora tacosdagen hemma hos oss, och ikväll blir det nog inget undantag. Dock testade vi förra helgen att göra enchiladas istället för det vanliga. Det var superenkelt och jättegott! Stekta bara färsen som vanligt och la upp det på bröden med lite tacosås och rullade ihop, strödde massa ost ovanpå och in i ugnen på 200 grader i 15 min eller tills man ser att osten får färg. Gjorde lite chips brevid samt lite sallad. Hemmagjord guacemole till det och saken var biff! :)

Imorgon är en spännande dag, min pojkvän fyller år och jag ska till banken och skriva över huset, dvs sista dagen som husägare imorgon! Ska även till frissan och sedan blir det att fira med att äta ute, jobba ska jag inte heller...  gäller att ladda med mkt tacos! :D