mytasteswe.com

Julen mot sitt slut


Dax att gå till jobbet, jobbar imorgon också sen är det nyårsledigt! Nyår ska vi fira hemma med vänner, jag gillar inte när det smäller, inte Carex heller ;) Julen är över och lite julkänsla fick man väl men snön saknades, när jag var liten hade vi alltid snö till jul uppe i Hälsingland, det hör liksom till.  Det enda vita dena här julen är vårt kök... I tvåan hade jag flera orkidéer och dem stormtrivdes, blommade hela tiden. Men nästan ingen överlevde flytten, alla står utan blommor utom en i köket men den är också snart naken :( Hoppas att dem känner sig hemma snart igen, tycker ju om dem... :)


När ska man ta bort julpyntet?!
Prylhylla på plats


Kubhyllan från Åhlens som jag köpte innan vi flyttade, har nu kommit på plats. Inga viktiga saker ryms i den precis, men just det där lilla tramset man vill ha framme ibland kommer den att få husera. I soffan skymtar ni en julklapp i form an goooosig filt, Carex tror visst att det är hans, han ligger på den jämt!

De röda jultulpanerna kom med blombud från jobb, tack :)
Hatthylla på plats
Hatthyllan hann komma på plats innan jul, det blev en vit från Rusta för ca 300 kr. Blev riktigt bra med vitt här i hallen mot den silvriga tapeten, vi har ju en stor silvrig spegel som ska vara i hallen också (runt hörnet, men där har vi inte målat än). Bakom den ska även den här tapten sitta, blir nog coolt. Nu ska vi bara hitta en matchande skohylla.. gärna stooor. Behöver även en korg eller liknande att sätta på väggen för vovvens alla bajspåsar och dylikt. Någon med förslag på snygg lösning?