mytasteswe.com

min coleslaw


Igår gjorde jag coleslaw igen, kan inte få nog!

Någon undrade hur jag gjorde? Det är jätteenkelt..

Riv vitkål ca 2-3 dl, en morot och en liten gul lök. Blanda detta med ca 1,5-2 dl grekisk youghurt, 1 dl majonäs och lite stark senap. Salt och peppar. Klart!

Låt det gärna stå och dra sig i kylen någon dag så blir den supergod!
pastagratäng


I veckan gjorde jag ett jättemumsig pastagratäng, på vad vi hade hemma. Superlätt och supersnabbt, perfekt när mantröttnat påvanloga spaghetti och köttfärssås.

Pastaspiraler som kokas enligt anvisning.
Purjolök och köttfärs steks i panna, häll på krossade tomater, chili, lite vad du har hemma och vad du tycker om.... avsluta med lite matlagningsgrädde :)

Varva pasta och köttfärs i en ungssäker form, toppa med coctailtomater/tomater och massa riven ost, 10-15 min i mitten av ugnen på 225 grader.

Klart :) !!

Idag blir det grillat så fort sambon kommer hem, i väntan på det sitter jag här och njuter...graciöst hoprullad i soffan


Ja, det var inte riktigt såhär jag tänkte att kuddarna skulle användas i soffan, men han har hittat sin favoritplats och han ser ju att trivas där. Han tror verkligen att han äger denna platsen. Vi är inte dem hårdaste hundägarna heller, så när vi säger åt honom att gå och lägga sig, så går han ofta hit, till hörnan av soffan....

Raspresentation av whippet lyder "En glad, vänlig och sportig hund i elegant förpackning och en oerhört mångsidig familjemedlem. Den ena stunden graciöst hoprullad i soffan - i nästa ett smidigt krutpaket i full fart över fälten."

- graciöst? haha

så fortsätter det.. "En whippet älskar bekvämlighet-mysiga hörnsoffor och sköna varma sängar med duntäcken passar den perfekt."

- det är vår Carex det :)

Nu är det dags för jobb och ikväll ska lillen Vaccineras... därav ett litet inlägg om honom!