mytasteswe.com

soffkärlekI helgen skulle vi på soffjakt, var dock bara på ett möbelvaruhus och det blev Härliga hem, första soffan vi såg var den vi fastnade för. Våra krav var att den skulle vara mysig, hög i ryggen och djup i baken ;) Oregelbundna kuddar tycker jag är snyggt och gör att det inte ser så stelt ut. Denna är alltså perfekt! Dock finns det ett litet problem, kanske... om den är för stor? Får se och mäta hur det kommer bli sen när vi får nycklarna, som för hoppningsvis blir inom det snaraste. Kan ni se er bordet Cana framför soffan? Det kan jag och det kommer bli så fint! Soffan heter Adriana och kommer från märket Bellus och vi hittade den på Härliga hem.


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2084761/finalyan?claim=qrdqth9uyen"> Följ min blogg med bloglovin</a>

köksgrejer från IKEASkåpsluckorna i nya lyan är vita med trähandtag, dem ska bytas och då till något metall-aktigt ;) Gärna från IKEA så prislappen blir finast då.. den vita lilla saken ska man nog egentligen hänga upp och ha något finurligt i, jag tycker den passar finfint till färska kryddor, 2 st blir lagom och fint. Dem andra små burkarna ska jag som många andra märka med DYMO´n vilka kryddor jag har i och dessa ska vi ha några stycken av med de vanligsta kryddorna i, helst färgglada också :) Ser det redan framför mig haha...

Soffbordet Cana
Detta snygga soffbord är på väg hem till oss, första grejen vi bestämde oss för att skaffa tillsammans till nya lyan! Det kommer bli så fint, detta bordet är ju verkligen populärt i bloggvärlden och jag har länge sneglat på det och äntligen ska jag få pryda det med mina fötter när jag kikar på tv. Kommer nog trivas hemma hos oss.